onsdag 28 maj 2008

Fotbollsugen!

Man är ju fotbollsugen nu när dels bortamatchbojkott med Bajen samt 10 dagar kvar till Em.Så då får man gå på det som finns tillgängligt alltså Husqvarna FF-Norrby på vapenvallen.Man vet redan innan att det inte kommer att vara en höjdarmatch men vad fan man måste ju stödja laget där man bor med.
Tyvärr har HFF otäcka färger och mönster på sina dräkter(blårandiga pyjamaströjor).Men Hellre stöder jag HFF än äckliga J-Södra som tror att dom är en mer anrik förening en ett annat grönvitt lag(gissa vilket).HFF ligger sist i div 1 södra med endast 3 poäng och målskillnaden 2-6 tror jag på 5-6 matcher så om man vill se mål ska man nog vänta till handbollen börjar i stan.



Rykte på jobbet är att tre motrosågsbanor ska flyttas till troligen Usa.Så då ska c:a 100 man bort.Men som vanligt får man inte reda på något utan ryktet går men ingen av cheferna säger något förutom idag då min chef sa att vi skulle ha ett möte om detta innan semestern.Tänk om man får reda på det veckan innan semestern att man blir uppsagd.Vilken jävla semester folk får då.Men så är det i dessa tider då bara pengar räknas och inte människan.Sa förresten inte våran nuvarande regering att det skulle bli mer jobb under deras tid vid makten?Men man får vara glad för att de rika har fått det bättre nu(ironi utan desslike).






En låt som passar in just nu.Ha det systrar och bröder!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det är väl nån jävla moderatjävel som försöker förstöra som vanligt. Det är ju det deras politik går ut på. Ner med dom riktiga arbetarna i skiten bara. Fy fan säger jag.

Du får dra igång en strejk Pelle! Upp till kamp!