måndag 26 maj 2008

Noll Koll?

Ikväll spelar landslaget en träningsmatch mot Slovenien i sveriges rövhål.Våran underbara förbundskapten startar med ett sällan skådat offensivt innermitt med Tobias Linderoth som inte spelat match på minst 6 månader men det är okej att han får spela och se om höften håller.Men Daniel Andersson vad har den feta skåningen i landslaget att göra?Han har ju för fan inte slagit en pass framåt sen 93 mot Bromölla i skånska cupen.För långsam för allsvenskan t.o.m. men i landslaget platsar han visst.Måste vara för han är bra på att agera kon på träningarna.Plus en målvakt som bara stått i reservlagserien i England.Hur fan ska detta sluta i Em?

Jo det ska jag säga att det slutar med max 1 poäng som dom i såfall tar mot Grekland.Sen förstår jag inte heller att man tar ut Henke Larsson mannen har inte varit med att spela Sverige till em men när det vankas slutspel ja då passar det att vara med.

Hoppas på att Lars Lagerbäck får kicken efter em samt att Sverige satsar på en utländsk förbundskapten som inte har några kopplingar till maffian i SvFF.Hoppas att det blir en holländare isåfall för dom står för en roligare fotboll än våran egen Lars "Hängslen och livremsmentalitet" Lagerbäck.

Förlust idag blir det dock inte tror Kennedy dunkar in det enda målet.

Inga kommentarer: